Copilul meu nu a reusit inca sa se intoarca in burta, cu capul spre iesire. Acum o suta de ani din cauza asta puteam muri amnadoua. Deci ??? Daca va veni pe lume va fi doar cu ajutorul altor oamei-doctorii si eventual tatalui care plateste...de ce ne-a ales Dumnezeu tocmai pe noi sa murim, adica pe mine sa mor incercand si pe ea sa nu se nasca ??? Pentru pacatele si alegerile gresite facute de mine, evident

... . Si tatal ei s-a nascut tot asa, prin cezariana, altfel mureau si el si maica-sa; deci au fost programati genetic pt extinctie, probabil din cauza unor defecte genetice sau pacatelor neamului, iar eu taman pe el l-am gasit sa fac copii cu el...la mine in neam nu -sa nascut nimeni cu fundul inainte sau prin cezariana....
Deci am gresit atat dpdv biologic cat si spiritual...cu toate astea imi iubesc copilul si nu vreau sa pateasca ceva, dar...nu stiu ce e mai bine acum pt ea, caci venirea ei pe lume va fi datorata numai interventiei omenesti si nu numai lui Dumnezeu...
Nu stiu ce sa ii spun, mie teama ca vazand necazurile mele si supararea si grijile, atat la munca cat si acasa, in familie, deaia nu vrea sa se intoarca si sa iasa cum trebuie...si mai ales acum ca avem si indoiala ca Dumnezeu ne iubeste si ca ne-a dorit sa venim, ci am aparut ( adica ea a aparut) dintr-o alegere gresita a parintilor, respectiv a mamei...nici io in locul ei daca-s intelege toate astea n-as vrea sa mai ies

... . Cuce sa o incurajez? Ca daca Dumnezeu n-o iiubeste si n-o vrea, macar o iubeste taica-su si o doreste atat de mult incat ii si plateste operatia prin care sa vina pe lume ??? Si ca toata viata ei o va datora interventiei unor oameni invatati, platiti de ctare noi, parintii ei ?
Daca ar fi unanim acceptat ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, si camedicii salveaza oameni pt ca asa vrea Dumnezeu, ar fi ok, insa dansii sunt primii care neaga asta, de obicei...stiu ca fostii colegi chiar se revoltau cand pacientii multumeau lui Dumnezeu pt reusite dar ii acuzau exclusiv pe dansii ( medici) pt nereusite...si ca mi'au ras in nas cand m'au auzit vb de Dumnezeu, mi'au zis fie ca nu exitsa, fie ca ma va lasa balta cand voi avea nevoie mai multa...nu m'ar mira acum dc as ajunge sa am nevoie de ajutorul vreunuia din ei sa ma refuze, sa-mi zica sa ma duc sa ma ajute Dumnezeu...si de'asta nu vreau sa ajung la mana doctorilor, si apoi samai zica si almeu ca daca nu avea el destui bani sa plateasca...muream si eu si n-aveam nici copil...
Si nu-l inteleg nici pe el, acum ca am realizat ca si el a venit pe lume salvat fiind tot de medici, ca nar fi reusit niciodata sa iasa in spagat, de ce nu se simte indatorat la nimeni cu nimic...nici la oameni, nici la medici, nici la parintii lui, nici la Dumnezeu....( ca doar la vremea aia nu si,a platit singur operatia, cum o sa faca acum la fii.sa daca va fi nevoie, sa-si atribuie lui insusi toate meritele...)