View Single Post
Vechi 07.07.2015, 00:32:51
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
N-ai inteles chiar nimic din ce-a zis vitiate.
Nu incearca a converteasca pe nimni la nimic. pur si simplu viata lui a fost la fel si inainte si dupa Spovedanie. La fel ca a multor alti oameni de altfel, printre care si eu.
Nu te simti ca un nou nascut, nu scapi de ispite, nu scapi de patimi, nu nimic; nimic nu e intampla sas hocus-pocus, doar ca te-ai spovedit, asa cum descrie ursu.
Daca te-ai obosi sa citesti cu atentie tot ce scrie omu', poate ai intelege...
Eu inteleg sa iei parte la discutii despre moda,despre ultimele trenduri in decoratiuni si amenajari interioare dar in discutiile care ii privesc pe aia care EXERSEAZA aceasta credinta de ani buni ,nu prea inteleg...Ori esti ortodoxa,ori participi la aceasta credinta,ori nu...

Pt ca nu are cum sa fii pe dinafara (sa nu participi)si totusi sa ai pareri cu privire la trairea ortodoxa.
Este ca si cum unul care s-a dus la sala o singura data in viata sau din an in paste, se plange ca nu a facut muschi :)

Vino cu ceva concret,la genul am fost drog addict de la 18 ani(un exemplu doar)am tinut 5 ani posturi, m-am spovedit de 100 de ori si nu s-a intamplat nimic,nu am simtit nimic...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote