View Single Post
Vechi 07.07.2015, 00:01:05
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
N-ai inteles chiar nimic din ce-a zis vitiate.
Nu incearca a converteasca pe nimni la nimic. pur si simplu viata lui a fost la fel si inainte si dupa Spovedanie. La fel ca a multor alti oameni de altfel, printre care si eu.
Nu te simti ca un nou nascut, nu scapi de ispite, nu scapi de patimi, nu nimic; nimic nu e intampla sas hocus-pocus, doar ca te-ai spovedit, asa cum descrie ursu.
Daca te-ai obosi sa citesti cu atentie tot ce scrie omu', poate ai intelege...
Da! ma obosesc sora sa citesc cu atentie!
Vitiate a scris:
"Tu chiar crezi superstitiile astea?"(mesaj 8) si cititi mesajul 7 ca sa vedeti de ce am fost
nedumerit.
"M-am spovedit. Pana acum cativa ani. Viata imi era la fel, si inainte, si dupa."(mesaj 19)

De nenumarate ori dupa Spovedanie-Impartasanie ma simt ca si cand am din nou "zidurile refacute" si Dusmanul poate venii.Traiesc doar momentul prezent, ptr cel putin o zi, orice gand neplacut, amintire toxica nu imi poate apare in gand.Ispitele vin, asa e, dar parca il simt pe Domnul ca si cand mi-a iertat totul pana atunci(de fapt mi-a si iertat) ,ca si cand am fost langa El aproape si m-a imbarbatat.

Vitiate nu am vrut sa te jignesc cand te-am intrebat la ce cult esti acum, si ma intreb de ce nu mai esti la ortodoxie?Si eu am avut nenumarate indoieli de-a lungul timpului ,tatal meu a fost ateu convins(dar nu il judec fiindca ii stiu viata),si a lasat si asupra mea o urma.
Reply With Quote