View Single Post
Vechi 04.07.2015, 22:03:52
Vitiate Vitiate is offline
Banned

Data înregistrării: 29.05.2015
Locație: Dromund Kaas
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Vezi acuma veni-si tu de acasa!.Dupa multe vorbe, in loc tu sa vii dupa noi,daca esti la"noi in casa" asa ar trebui !... dimpotriva vrei sa ne convertesti tu pe noi la alte confesiuni si sa spui ca spovedania ar fi inutila.Te rog gandeste-te bine inainte de a face astfel de afirmatii!!!
Sfintele taine sunt ceva de baza in viata unui ortodox.Mai bine te lungeai la vorbe multe ,poate noi nu observam exact ce vrei.Desi eu m-am prins mai devreme.Si la ce cult erai inainte?erai ortodox?
Mai incearca poate nu ai intalnit duhovnicul care trebuia.
Nu ai inteles nimic. Nu sunt in vreo confesiune facuta de altii. Am spus ce am trait si simtit. NU am scris ca e inutila Sf. Spovada.
Inca un entuziast-pentru-confesiune care crede ca lumea se imparte in "ai nostri" si "ai lor".. Of....citeste cu atentie ce am scris. Am zis ca Taina NU te rezolva hocus-pocus. Am scris ca Domnul S-a luptat El Insusi, nu cu ispita, ci cu creatorul ispitei insusi. Si lupta a durat cat a fost intrupat. Nu vreau sa convertesc pe nimeni, la nimic. Nu ma intereseaza convertiri, sau altele de genul. Respect toate credintele, deoarece toate sunt bune, fiecare in felul propriu.
Reply With Quote