View Single Post
Vechi 02.07.2015, 11:46:58
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Ai muncit vreodata la tara?

Nu de alta, dar daca da un inghet in martie, sau ploua prea putin in iulie, totul o sa mearga prost. De unul singur nu poti face nimic la tara. Acum 100 de ani, cand tot neamul muncea impreuna, se reusea sa se traiasca. Dar singur, cu numai 40 000 euro (nu cred ca valoreaza atata apartamentul, poate umflat de la banca) nu poti face multe din agricultura.
Nu avem treabă cu băncile. Sunt anti-bănci. N-am ochi să le văd. Vânzători de bani, fabricanți de sclavi. Să ne ferească Dumnezeu.

Da, am muncit la țară. Am avut toți 4 bunici la țară. Am fost cioban, în vacanța mare, la seminar, în liceu, la oile bunicului de la tată.
Am îngrijit de livadă de meri și pruni, la bunicul din partea mamei.
Am cosit, am plivit grădină.

Pentru lipsa de ploaie din iulie și august, se pun irigații.
Pentru înghețul din martie, avem sere mari și mini-sere mici, la fiecare plantă.
Pentru lene, avem bunăvoință să ne informăm prin sat, cu orice avem nevoie să știm, să facem, că slavă Domnului, sunt destui oameni care vor să ne ajute bucuroși. La sat e altă lume, față de oraș.

Numai să vrem, repet !

P.S.: GMihai, te ignor ! Scapă de erezii și vorbim apoi.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote