View Single Post
Vechi 02.07.2015, 00:12:19
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ursu-WiFi Vezi mesajul
Ai voie sa faci coliva unuia dintre noi care pleaca dintre noi desi e viu ? =))
(stiu cum suna, dar asta e situatia =)) )
Cum să ai voie așa ceva, copile? :) Vino-ți în fire. Simbolistica colivei și mai multe...

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Plec, Igor, trebuie să plec.
Trebuie!
Și totuși voi rămâne, în multe chipuri, sper. Acelea, anume, care au adus vreodată măcar un licăr de compasiune între noi.
Măcar o fărîmă de acceptare, măcar o clipă de încredere că, da, omul merită să fie.
AMIN!
Frate Ioan... sună șod, dar să știi că eu te iubesc. Sincer. Și mult de tot. În Hristos. Și-mi pare tare rău că pleci. Dar e alegerea ta. Rămâi un om minunat, cum mereu am văzut și am știut că ești. "Fi lumină între oameni". Peste tot pe unde mergi.

Ai grijă de tine. Iartă și iubește.

Dumnezeu să-ți ajute. Și nouă tuturor.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 02.07.2015 at 00:18:05.