Frate Ioan_Cezar, dacă tu pleci, plec și eu. Poate în maxim o săptămână. Poate nu crezi, dar mi-e urât fără tine pe forum.
Lăsăm forumul pe mâinile neo-protestanților ? Că bine ne-a mai ținut Domnul la ei, pe amândoi... Slavă Domnului !
Să baneze admin la ei, cu nemiluita.
Hai, rămâi. Scrie mai rar, dar rămâi. Uite promit, că dacă rămâi, nu mai scriu despre părintele Arsenie Boca. Și te rog să mă ierți că am scris lucruri gândite la repezeală despre părintele Arsenie Boca și îl rog și pe el să mă ierte, chiar dacă-i sfânt sau nu.
Na, acuma trebuie să rămâi... :)
Iar dacă nu rămâi... reiau ce am scris:
O, vai de păcatele mele, frate preaiubit Ioan, vai de păcatele mele și vai de mine. Și eu vreau să plec de pe forum curând, fiindcă pot face lucruri mai bune și folositoare cu timpul atât de prețios, dăruit mie, precum fiecăruia, de Domnul Iubirii și Slavei.
Mulțumesc pentru gândul bun. Dumnezeu să-ți răsplătească înmiit și infinit fiecare gând bun, cuvânt bun și faptă bună.
Și să ne vedem cu bine, dacă nu aici, în viața aceasta, îți promit solemn și îți jur cu jurământ care nu se va încălca, că la Sfânta Judecată cea Mare a lui Hristos și a Sfinților Lui, ne vom vedea.
Să dea Dumnezeu, să fim întru slavă, amândoi, și nu întru osândă. Amin.
HRISTOS A ÎNVIAT, IOAN CEZAR, HRISTOS A ÎNVIAT !
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
|