Citat:
În prealabil postat de tabitha
relatia dintre părintele AB si părintele Dumitru Stăniloae s-a întrerupt brusc la un moment dat. Arsenie Boca nu a mai fost primit în casa părintelui Stăniloae si a fost scos si de la colaborarea pentru traducerea Filocaliilor.
|
Da, soră Mirela, spune asta, dacă ai cui...
Nici măcar nu îți răspunde nimeni... Se fac toți că plouă...
Citat:
În prealabil postat de Dalian
Auzi bah sfantule sectar eretic si infailibil, pe unde ti-ai pierdut chiar si ultima bruma de rusine?
|
"Sfântule Dalian Exiguul", eu dovedesc că ești judecător al preoților lui Hristos, și dovedesc că te consideri sfânt, în fapte. Dar te iert, că te iubesc.
Dar tu nu poți dovedi ce spui. Nu, nu sunt sfânt, nu sunt sectar, nu sunt eretic și nu sunt infailibil.
Rușine și frică îmi este de Dumnezeu și de Sfinții Părinți.
Despre Arsenie Boca, am dreptul să-mi exprim o părere, nu? E just?
Și să discutăm civilizat, argumentat, nu cu apelative și diminutive.
Încearcă să mă ierți, dacă te-am supărat. Îmi doresc să mă ierți, cum te iert și eu.
Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar
Tu o zici!......
Dumnezeu să te aibă în paza Lui, Igor!
Să crești mare, tinere, să crești mare și bun. Chiar foarte, foarte bun!
Iar eu să mă simt mângâiat că te-am întâlnit, cândva, când nu eram nici unul dintre noi chiar în Împărăție, precum credeam...:)
Dar lucram la asta, nu-i așa?.....:)
Doamne ajută, Igor, Doamne ajută!
|
O, vai de păcatele mele, frate preaiubit Ioan, vai de păcatele mele și vai de mine. Și eu vreau să plec de pe forum curând, fiindcă pot face lucruri mai bune și folositoare cu timpul atât de prețios, dăruit mie, precum fiecăruia, de Domnul Iubirii și Slavei.
Mulțumesc pentru gândul bun. Dumnezeu să-ți răsplătească înmiit și infinit fiecare gând bun, cuvânt bun și faptă bună.
Și să ne vedem cu bine, dacă nu aici, în viața aceasta, îți promit solemn și îți jur cu jurământ care nu se va încălca, că la Sfânta Judecată cea Mare a lui Hristos și a Sfinților Lui, ne vom vedea.
Să dea Dumnezeu, să fim întru slavă, amândoi, și nu întru osândă. Amin.