Subiect: Versetul de azi
View Single Post
Vechi 01.07.2015, 22:15:17
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Ev. Matei 12, 38-45

În vremea aceeaau venit la Iisus unii dintre cărturari și farisei, zicându-I: Învățătorule, voim să vedem de la Tine un semn. Dar Iisus, răspunzând, le-a zis: neam viclean și desfrânat cere semn, dar semn nu i se va da, fără numai semnul lui Iona proorocul. Căci precum Iona a fost în pântecele chitului trei zile și trei nopți, așa va fi Fiul Omului în inima pământului, trei zile și trei nopți. Bărbații din Ninive se vor scula la judecată cu neamul acesta și-l vor osândi, căci ei s-au pocăit la propovăduirea lui Iona; iată aici este Cineva mai mare decât Iona. Împărăteasa cea de la miazăzi se va scula la judecată cu neamul acesta și-l va osândi, căci ea a venit de la marginile pământului să audă înțelepciunea lui Solomon; și iată aici este Cineva mai mare decât Solomon. Iar când duhul cel necurat a ieșit din om umblă prin locuri fără apă căutând odihnă și nu găsește. Atunci zice: mă voi întoarce la casa mea, de unde am ieșit; și, venind, o află golită, măturată și împodobită. Atunci se duce și ia cu sine alte șapte duhuri mai rele decât el și, intrând, locuiesc acolo; și se fac cele de pe urmă ale omului aceluia mai rele, decât cele dintâi. Așa va fi și cu acest neam viclean.