View Single Post
Vechi 01.07.2015, 14:33:55
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
ps: de costume de baie dintr-o piesa ai auzit? nici alea nu or fi bune?
Ba da, Corina, asta sunt bune. Pune început bun mântuirii tale, și începe să le folosești doar pe acelea.

Citat:
Pai decat un costum de baie intreg cu cine stie ce decupaje, mai bine unul din 2 piese (normal, nu cu tanga); macar nu ma bronzez cu forme de cercuri si mai stiu eu ce modele or avea decupajele alea :))
Da' de ce contează așa mult să nu existe formele alea de cercuri și alte geometrii?
Cui vrei să arăți pielea bronzată uniform?
Soțului tău?
Ar putea fi nemulțumit dacă nu ai pielea bronazată uniform?
Nu-i place pielea ta, altfel decât bronzată?

Dacă ne dorim atât de multsă ne bronzăm, da, de acord. Dar de ce nu facem asta în spatele casei noastre?
De ce e atât de important să mergem la plajă?
De ce nu ne putem construi noi o piscină a noastră, în spatele casei?
Păi ai văzut că e ispită ?

Am un punct comun cu Vitiate, pun întrebările ca respirația. Doar că eu caut răspunsul la Hristos și la Sfinți, și îl primesc efectiv viu, el îl caută în natură, și primește înșelări demonice și le ia de bune.
Citat:
ne-am cam topi de cald :))
Dacă nu mâncăm mult, să ne facem grași, atunci nu ne topim de cald.
Dacă ne hidratăm corect și dacă stăm la umbră, e imposibil să ne fie cald.
Pentru că doar grăsimea și lipsa de hidratare, ține de cald.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote