ok, oameni buni. atunci oficial nu ma voi mai numi ortodoxa. nu ma voi mai numi crestina. de ce? pentru ca imi place sa merg la mare, sa stau IN COSTUM DE BAIE pe nisip, la soare, sa ma balacesc in apa si sa merg in cautare de scoici, caluti de mare si mici crabi. imiplace sa merg la strand, tot pentru balaceala si plaja.
ursule, n-ai decat sa fii tu cel mai crestin dintre crestini atunci; io si inca 3 sferturi din polulatia tarii steia nu ne numim crestini ca deh, facem plaja si purtam costum e baie la plaja. Bafta voua, mantuire usoara.
Iar faza cu uratul... sa sti ca nu am urat pe nimeni niciodata, dar cu dragos, am ajuns fff aproape de asta (si...nici pe el nu-l vad; nu-l cunosc - dar nici nu mi-as dori, sincer). si dragos, ma deranjeaza ca te crezi atotstiutor si superior si ai un stil de a ritica e-ti vine sa bti campii. Ai tu un stil ff aiurea; citeste si tu ce si cum scrii (nu doar mie, ci in general - citeste-ti ironiile ) si poate iti dai seama.
ps: daca nu vreti a vedeti emei semi goale, nu calcati pe unese face plaja, da' lasati-ne pe noi pacatosii astia prosti e suntem in pace la plaja noastra. Nu ne criticati voi ca noi mergem la mare a facem plaja, vaaai, ce pacat imens facem! noi femeile va smintim pe voi barbatii, noi emeile suntem capul rautatilor; nu va convine, mergeti in munti, in pesteri si nu vamai sminteste nici o femeie.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
|