Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Ursu-Wifi, vorbești foarte frumos și convingător, vorbești din inimă. Dar cumva simt în cuvintele tale că parcă te lauzi, consideri că ai realizări
|
Nu ma laud.Pentru cine practica ortodoxia, eu spun banalitati(ABC-ul ortodoxiei practicante)
Faptul ca tu crezi ca ma laud, probabil se trage de la faptul ca intarzii sa faci ortodoxie
practica.
Pai in parohia mea, cunosc oameni (batrani dar si femei tinere care poarta batic) pt care
nici nu sunt vrednic sa-i privesc in ochi sau sa le vorbesc.Deci acei oameni sunt practic
cu un picior in Rai, dar ei nu realizeaza.(ce inseamna smerenia, ei nici nu realizeaza cate
virtuti au, dar cineva din afara le poate observa).
Daca nu faci ortodoxie-practica si totul ramane la nivel de beletristica, n-ai facut nimic.
Eu de abia sunt la inceputul ortodoxiei-practice dar sunt altii din parohia mea care sunt
"corifei".
Pai la sfarsitul acestui post, se impartaseau.Eu prima oara cand i-am vazut aveau fetzele
luminate.Am crezut ca e de la lumanare, dar nu era, dupa ce au stins lumanarea ,fetzele
lor erau luminate de o lumina care nu este din aceasta lume.Adica de o lumina care venea
din "interiorul" lor.Ca si cum ai aprinde un bec in interiorul unei cutii transparente.
Era o lumina care vine din interior si care le lumina chipul.Eu am ramas masca.
Si multe erau femei foarte tinere cu batic si nemachiate si erau si frumoase la chip.