Citat:
În prealabil postat de paraschevaiasi
Fiecare se cunoaste mai bine . Eu recunosc ca nu as fi reusit sa traiesc fara familie si fara copii. Asta mi-am dorit de copil fiind. Dumnezeu mi-a stiut dorinta si puterile si mi-a dat un sot si am 3 copii de care ma bucur enorm. Nu spune nimeni ca e usor sa cresti copii sau sa fi casatorit dar cat timp traiesti cu Hristos in inima si traiesti crestineste treci peste orice greutate a vietii.
|
Nu. Altii te pot cunoaste mai bine decât te cunosti tu iar Dumneyeu sigur te cunoaste mai bine, de aceea niciodata nu e bine sa te ghideyi dupa ce-ti place sau ce ti se pare bun.
Nu sustin ca copiii sunt invariabil o povara, dar pentru multi sunt. Am spus acestea ca avertisment pentru ca am cunoscut cazuri de oameni care au regretat ca au facut copii.
Ce am scris eu nu este contrar cu cuvintele Mantuitorului.
Oare nu a zis El ca a se casatori e bine si ca ce Dumnezeu a legat omul sa nu desparta? Oare de ce a zis "Dumnezeu a legat"?
Asadar casatoria e lasata de Dumnezeu.
A fost Hristos la nunta din Galilea? A fost si astfel s-a binecuvantat nunta, insotirea intre un barbat si o femeie, dupa firea omului.
Ca vrei sa combati obsesia e una, sa spui ca nu e bine sa iti doresti casatoria e altceva.
Nu am combatut casatoria. Doar am prezentat niste aspecte.