Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Hmm, noua regula "ortodoxa". Fara plaja publica.
|
In primul rand nu este "ortodoxa" ci vine direct din Vechiul Testament.
Face parte dintr-o anumita porunca pe care trebuia s-o stii.Te las pe tine sa ghicesti
care este acea porunca(dar dupa raspunsul tau, stiu sigur ca nici nu te vei preocupa
sa cauti asa ceva).
Sau, pt tine s-ar putea sa fie "noua" in conditiile in care Vechiul Testament este "nou"
pt tine.
Citat:
Voi vreti sa falimentati grecia si mai rau decat este? :))
|
Grecia nu este in faliment.Grecii au bani multi, mai multi decat romanii.Grecii stiu cum
sa joace si ce sa faca.Sunt baiesti desteptii.Si la nevoie ii ajuta China prin Rusia, folosindu-i
pe rusi ca proxy.
Ceea ce vezi tu este doar un "circ" pt a influenta bursa armamentului.Scaderea sau
cresterea pretului la arme, care are legatura cu Ucraina.
PS pt Vitiate:
Pt noi barbatii de rand, atat timp cat nu putem sa fim cu mintea in RAI, precum Antonie Cel Mare, sau Arsenie Boca,
ne ghidam dupa sfatul lui Siluan Athonitul: "Tine mintea in iad si nu deznadajdui", care in contextu plajei se traduce
astfel: "fugi de ispita, daca n-o poti ocolii, atunci rabd-o si roaga-te lui Dumnezeu ca sa ai puterea sa induri chinul
sau suferinta ispitei"
Si uite asa ortodoxul-practicant aduna virtutii, astfel incat la judecata personala, Hristos sa-i intrebe pe sfintii sai:
"Vrednic este ?" iar sfintii sai sa raspunda "Vrednic este." Si atunci Hristos sa-i zica: "Bun venit in Rai, casa Tatalui Meu, casa ta".