View Single Post
Vechi 01.07.2015, 02:06:28
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Baticul, atât cât am văzut și pipăit eu, e un obiect foarte delicat. Cu adevărat e potrivit pentru natura feminină.
Dar vai, femeile au fost învățate că sensibilitatea e o slăbiciune, delicatețea o vulnerabilitate, feminitatea ceva rău și așa mai departe. Ele râvnesc, nu știu prin ce năzărire capie, la statutul de bărbat. Ce poate fi mai stupid? Și totuși, tocmai asta e norma zilei.
Femeile de azi, în general, se tem să își descopere feminitatea. Nu sunt pregătite să o accepte și să o cultive.
Sunt teribiliste, grosolane, ambițioase, vulgare, supracompetitive - deci fade. Conduite masculinizate la tot pasul - verbal, intonativ, mimico-gestual, postural etc. Cu adevărat eu văd în femeile contemporane, aproape în toate câte cunosc ori întâlnesc, o specie degenerată.
Mai sunt și excepții, slavă Domnului!
Fete care au avut parte de o educație/înțelegere sănătoasă. Cărora nu le e rușine să poarte batic, fustă, rochie, ci se simt în acord cu propria natură și menire avînd căpșorul împodobit cu un batic frumos iar trupul foșnind sub o rochie adorabilă... Am văzut, ce-i drept, și femei care purtau batic urât și fuste/rochii amărâte. Erau totuși frumoase, în sărăcia lor, întrucât nu își pierduseră feminitatea. Femei de la țară, parcă din alte lumi/timpuri/planetă - apropos de extratereștri!...:)
Reply With Quote