Citat:
În prealabil postat de ioana5760
pentru ca nu traiesc in ipocrizie sa ma ascund dupa un batic... :)
Nu am zis ca as vrea sa port batic in mediul public pentru ca nici nu port. Vorbeam ce s-ar intampla daca m-ar vedea seful intr-o zi cu batic.
Nu mi-ati raspuns:
In ce serviciu ati vazut voi femei cu batic pe cap?
In rest exagerati, traiti dupa aparente, dupa imbracaminte.
|
La crestini,baticul este obligatoriu in biserica,desi odata cu emanciparea si cu moda de la Paris s-a pierdut aceasta regula. La biserica nu vezi batic decat la batrane si nici la alea daca esti in Occident.
Eu vad musulmance cu batice in orice serviciu public,fie ca lucreaza intr-o banca,intr-un restaurant,mall sau spital. Ideea este ca nu ai voie sa discriminezi obiceiurile si portul nimanui,daca credinta lor le impune acest lucru toata lumea trebuie sa le accepte asa cum se prezinta.
Aici la biserica avem o doamna care de cand a trecut la ortodocsi poarta oriunde pe cap o boneta sau un batic si este profesoara de lb engleza la liceu!
Adica cum traim dupa aparente si dupa imbracaminte? Exista coduri de tinuta pt orice activitate;asa cum intelegem ca un doctor nu se poate prezenta in cabinet in costum de baie sau echipament de sudor tot asa trebuie sa intelegem ca nu te poti prezenta la biserica in tinuta de club.
Cum este nepotrivit sa vezi o fata pe tocuri in padure la fel este de nepotrivit s-o vezi despuiata in manastiri,biserici sau pe strada.