View Single Post
Vechi 30.06.2015, 10:15:51
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

ok Yasmina, tu te simti confortabil fara absolut nici un "artificiu", fara nimic in plus sau in minus.

Eu ma simt perfect conortabil cu niste fire de par in minus de lasprancene si epilata, big deal.
Suntem diferite.

Eu nu va blamez pe cele care nu schimbati nimic la voi, dar voi o faceti intr-un fel sau altul.

Uite, eu, de cand sunt insarcinata nu mai pot purta sutien. deloc, de nici un fel. Si nu port, asta e. Ca se vede sau nu, chiar nu ma mai intereseaza, atata vreme cat nu ma chinui pe mine cu ceva in plus ce imi face rau fizic. Teoretic nu ar trebui sa e vada, dar ccidente se mai intampla, mai bate un vant rece, si asta e, iar daca barbatii nu au altuneva unde sa se uite (tricourile mele largute si comode nu cred ca atrag atentia), deja e fix problema lor; cum ziceam, n-o sa ma apuc sa imi fac eu mie fizic rau pentru ca societate tampita.

Ieri dimineata in drum spre servici, am avut parte de un cretin, fara ca macar sa fiu machiata, fara par aranjat, imbracata ca intr-un sac, cu fata schimonosita de nesomn. Tot io-s de vina ca-s sgresata de cretini de genu? Sau trebuia sa port fusta si nu pantaloni ca sa nu fiu agresata?
Io vorbesc de machiaj si toate cele, sunt perfect de acord cu ele, desi o fac destul de rar; totusi, cand ma machiez, ma machiez pentru ca sunt inr-o dispozitie de "am hef sa ma machiez"; la fel si cu aranjarea parului (ador vara impletiturile, dar si pentru asta trebuie sa fiu "in the mood for that"). Tocuri nu port, decat la nunti si botezuri, iar singurul produs e machiaj care por sa zic ca il folosec des e rimelul. Ca celor care nu semachiaza deloc nu le covine, asta e. Cata vreme eu nu le zic nimic ca nu se aranjeaza/machaza/whatever, sa nu se ia nici ele e mine ca ma dau cu rimel sau ca mi-am impletit nustiucum parul.

Iar in legatura cu tipa din market; ca e inestetic ce se revarsa e una, ca nu ne convine cand vedem asa ceva pe strada/oricunde e alta, dar tipa oricum avea tot drteotul din lume sa cheme politia pentru agresiune sexuala. Daca as umbla goala pe strada (si asta ar fi legal, logic), inseamna ca barbatii ar vea dreptul sa ma agreseze sexual?

In legatura cu rochita din imagine, daca e peste genunchi merge oriunde, inclusiv la biserica, ar obligatoriu cu un bolero/plovaras ceva (parerea mea).
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote