View Single Post
Vechi 28.06.2015, 09:48:34
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Parascheva16 Vezi mesajul
Care societate? Epiltatul se practica din Antichitate in mai toate societatile.
Daca porti o fusta si se vede putin din gamba, si ai par pe picioare, toata lumea care te vede o sa se holbeze si o sa inceapa sa judece. Eu mi-am intrbat duhovnicul daca pot sa ma epilez sau ba, si a zis ca da, nu e nici o problema, tine de igiena corporala. De cine sa ascult? De cei pe forum sau de duhovnic?
De duhovnic bineinteles.
Eu una,nu-mi doresc sa sfatuiesc pe nimeni;rolul meu aici pe forum este sa dezbat subiecte,sa-mi fac cunoscute opiniile; eventual sa ma corectez si eu daca conceptiile mele nu se regasesc printre standardele ortodoxe.

Nici mie nu-mi este clar daca pacatul"infrumusetarii" difera in mod net atunci cand il facem fortati de standardele sociale sau de alte motivatii mult mai ...intime.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote