Citat:
În prealabil postat de fallen
Mergeti voi acasa la consorti/consoarte si spuneti ca ati demisionat pt ca erati abuzati si vi se cerea mai mult decat puteati sau era drept, corect, intra in atributiile voastre sa faceti. Si dc nu va inteleg intoarceti-va la parinti acasa, eventual cu 1 dintre sau toti copiii care-i aveti, si spuneti-le acelasi lucru, ca n v'au inteles partenerii de ce v-ati lasat serviciul... ( de parca ei, sotii/sotiile si parintii vostri nu sunt nevoiti sa sufere si ei la randul lr abuzuri si nedreptati ca sa va fie bine in casa, la toata familia....)
|
Am mers acasa la sot, in conditiile in care inca stateam in chirie, cu vestea ca nu mai lucrez, pentru ca nu se mai poate asa (inca nu imi facuse sefa angajarea); culmea, m-a felicitat barbatul. Apoi, am cautat frmusel alt job. si m gasit in mai putin de 2 saptamani. Traim, nu avem lipsuri, suntem ok; nu amurit nimeni ca eu am demisionat si a chimbat jobul, chiar daca pt un salar mai mic. Acum imi zicea noua sefa ca, se asteapta de la mine, dupa ce nasc, sa ma intoc la lucru. Ei bine, aia nu se va intampla, pentru ca nu imi las copilul pe mana altora, sa il creasca; e copilul nostru, noi suntem parintii lui, noi il vom creste, nu bunicii, nu matusile. Asa ca urmeaza a ii zic sefei sa isi ia gandul, chiar daca oricum nu voi beneficia de indemnizatia de crestere copil; dar va beneficia sotul de suplimentul de insertie, iar dac m-as intoarce eu lalucru, l-am pierde si pt 200 lei, siner, prefer sa fiu cu aia 200 lei in minus si cu copilul in brate, crescandu-l eu, macar aia 2 ani sa fiu alaturi de el non-stop.
Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Mai dar numai de impartasirea copiiilor mici nu se mai vb pe topicul asta...
O discutie lunga si chiar nefolositoare pt nimeni.
|
Mie mi se pare chiar folositoare.
Citat:
În prealabil postat de DragosP
Îmi place că tu încă insiști...
|
Sincer, mie, fara ironie sa ceva e genul, chiar mi se pare ca Alin are dreptate si are argumente ff bune. Nu vad de ce nu ar insista; insistentele lui poate ajuta pe altcineva la un moment dat; doar n-om crede ca fallen e singura femeie in situatie e genul; poate mai e cineva in asemenea situatie si poate cineva baga la creieras e tot debiteaza Alin. Si bine face.