View Single Post
Vechi 05.02.2008, 09:18:16
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grigoreB_adventist
Citat:
În prealabil postat de quasar
Totusi ce doresc cei de alte culte/confesiuni pe acest site?Bine am inteles ca ateii vor sa vada ce au de combatut.Voi la fel?Sincer spuneti cati ortodocsi intra pe forumurile voastre?Nu cred ca prea multi.Si in plus voi aveti in voi asa un duh misionar si va bagati pe sub pielea omului,si-l inebuniti cu biblia voastra(spun voastra pe ca nu e ca a noastra) stiuta mecanic si robotic pe de rost,incercand doar doar de s-o mao converti unul.Fratilor..Hristos nu se baga cu forta in viata omului,EL bate la usa aia care are clanta numai pe dinauntru,si daca se deschide intra ,daca nu ...nu..Cred ca si de aia multi fug cand aud de secte sau nici nu vor sa va asculte stiinduva cat de insistenti sunteti.
Vroiam doar sa va informez corect despre noi adventistii deoarece am vazut ca duceti lipsa de informatii, lucrari de referinta serioase s.a.m.d.
Cred ca nu sunteti indemnati sa ne cunoasteti pentru ca adevarul sa nu iasa la iveala. Nu puteti ajunge bine daca judecati doar din auzite. Asta e barfa. Ati deschis un topic de barfa? Atunci scuze, daca nimeni nu-mi spune "stai" , eu ma retrag.
Nu ma refeream la tine pe forum,ci la voi in general,mergeti pe la usi...ortodocsi pe la usi nu am vazut...