View Single Post
Vechi 07.06.2015, 08:45:06
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabero Vezi mesajul
Dragi prieteni simt nevoia sa va marturisesc lucrul acesta.
A fost o saptamana groaznica pentru mine.
Am fost foarte la pamant, imi dadusem si demisia.
Am incercat fara succesc sa imi gasesc altceva de lucru.
Am inghitit 40 de pastile de anxiar si m-am taiat adanc cu o lama pe antebrat de-a lungul, am apasat cat de tare am putut. Am facut scandal acasa.
Pe urma s-a rupt filmul, nu-mi amintesc nimic, somn profund.
Ieri seara am primit telefon de la seful meu, ma tot rugasem la bunul Dumnezeu, Sf Ierarh Nicolae, Sf Nectarie, Sf Xenia.
Am fost angajat din nou.
Nu e asta o minune ?
Nu e Dumnezeu atotputernic si stapanitor ? Slava lui !
Frate am cunoscut un tanar care era prieten cu o fata, si la un moment dat s-au despartit.El a fost extrem de afectat vreo trei luni a fost "praf" dupa despartire.El nu a realizat un lucru al vremurilor de azi si a pus prea mult la suflet.ANUME despartirile pe on line sunt MULT MAI DURE(am uita sa spun ca amandoi aveau cont de Facebook), fiindca te vad sute de oameni ,prieteni de ambele parti.Si uneori pozele dupa, facute cu altul ,de
multe ori doar mimeaza fericirea, si de fapt vrea sa il necajeasca pe celalalt.Da, il ranesc mult pe celalalt si il fac sa creada ca nu are valoare.Sau se spun vorbe urate care RANESC( NU CU GHILIMELE AI OBSERVAT) inima si sufletul.
Am puncat lucrul asta deoarece majoritatea tinerilor au Facebook, iar cei care nu au, sunt putini, si trebuie sa fie oameni puternici, ca sa se opuna acestei tendinte.Spune-mi te rog prietene scenariul asta este sau nu asa : prietenia a fost si pe online?

Ai lasat prea mult ca sentimentele sa te afecteze.E destul de grav ce ne scrii mai sus.Sufletul e ca orice alt organ al trupului ,daca ne rupem un picior nu mai putem merge la lucru,asa trebuie sa fie si cu sufletul,dar de multe ori , in situatiile astea amanam las ca merge asa.In situatia data te rog cauta un duhovnic(preferabil cu experiienta) si spovedeste-te.NU MAI AMANA PRIETENE!
Legat de spovedanie am doua indemnuri(dobandite in ani dupa multe incercari),cand eu am facut altfel,dar nu a mers:
1.Fa-o daca poti chiar azi-adica nu amana!
2.CREDE ceea ce iti spune preotul ,gandeste ca te duci chiar la Dumnezeu?
Aici poate vei avea un gand care te sacaie-"Oare, asa sa fie?"
Daca vei vedea ca cineva duce o galeata cu apa, dar are o manusa pe mana.Vei zice oare," Manusa aceea a dus galeata!"Nu omul a dus galeata cu apa.
Asa sa il vezi si pe preot ca "MANUSA prin care lucreaza Dumnezeu".
Nu crede ca lumea s-a terminat cu nu stiu ce tanara din lumea asta.Sunt multi tineri usuratici azi prietene!

Poate si tanara aia intra in categoria asta.
3.La un moment dat Dumnezeu va lucra intrr-un fel sau altul.Spuneai ca nu ai un cerc prea mare de prieteni.Poate unul dintre ei te va chema la un tenis,sau vei cunoaste pe cineva nou .Vad si aici persoane care vor sa isi cunoasca perechea.
Cel mai mare pericol e amanarea in situatia data.
Domnul sa te aiba in paza prietene!
Reply With Quote