Citat:
În prealabil postat de GMihai
Dar, dragul meu Emilian, tu nu înțelegi.... Aici nu e vorba despre mine sau despre vanitatea mea...
Vezi tu, Emiliane, eu nu am venit să pretind că am citit mai mult ca tine, sau că am citit mult, sau că am citit despre și din fiecare religie.
TU ești cel care ai pretins, în mod mincinos, că ai citit mult din toate marile religii, iar acum, prins cu mâța în sac, încerci, ca de obicei, să schimbi subiectul.
|
Prefer Igor, mulțumesc.
Iarăși ironii avocățești ieftine? :) Tu vrei să mă obosești?
Da, am citit mult, din fiecare religie, nu mă laud, și nici nu ascund. Citește și tu, acel mult, ca mine, pentru mine a fost mult, am pierdut timpul, dar am dobândit convingere rațională; și acum am câte o oră minim, în fiecare zi, dedicate cititului, doar că acum numai citesc din alte religii, ci aprofundez pururea nesfârșita, inepuizabila, veșnica și fascinanta credință creștină fără erezie, din Biserica-Mireasă a lui Hristos, Ortodoxia.
Nu pretind nimic, niciodată. Sunt aici doar pentru a ajuta, a mărturisi și a învăța. Și nu mint. Iar vorbești prostii. Atacuri nefondate. În loc să dobândești blândețe și atenție sporită, dacă tot ești la noi acasă, pe un forum al creștinilor fără erezie, măcar respectă mediul, dacă nu oamenii.
Dar te iert, ai grijă de tine, ești un om minunat, cel puțin așa simt.