Citat:
În prealabil postat de emeremiha
in mod deosebit domnule coleg senior Ioan Cezar pentru urarea facuta.Va dovediti intr-adevar un veritabil crestin.Eu nu as ura ceea ce mi-ati urat dvs.mie nici celui mai periculos criminal inchis pe viata.Dar...deh...se pare ca si pe aici sunt crestini si"crestini".Orgoliile intuneca judecata cateodata,iar bunatea sau...opusul ei ies la iveala atunci cand e nevoie.Totusi eu va doresc toate cele bune si Dumnezeu sa va ajute,ca si pe noi toti...pentru ca fara El suntem NIMIC.
|
Preotii sunt singurii oameni cu pregatire care va pot ajuta. Totusi daca aveti timp si disponibilitatea necesara incercati sa va adresati unui parinte/staret de manastire (ex parintele Amfilohie Branza sau oricare alt parinte mai induhovnicit). Acum o intrebare pt dvs: I-ati cerut lui Hristos sa nu mai ingaduie ceea ce vi se intampla? Daca nu, cereti-i, nu cred ca nu va auzi disperarea dvs. Pe de alta parte, puteti sa-i cereti ajutorul si Sf. Paisie Aghioritul in aceasta problema si nu uitati ca zilnic, si dimineata si seara, sa dati slava Sfintei si de Viata datatoare Treimi. Hristos sa va pazeasca!