View Single Post
Vechi 04.02.2008, 14:56:25
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de sisu
Citat:
Īn prealabil postat de georgeval
Sisu, exegeza ta este clara. Nu se deosebeste cu nimic de cea protestanta. Tu apelezi la logica, ce sa intelegem ca Sfnitii Parinti nu au avut logica in talcuirile lor?
Asa este , apartin unui cult neo-protestant.
E normal sa apelez la logica.Evident ca credinta nu inseamna logica ci inseamna si un pic de mistic, de traire personala.dar pentru a intelege trebuie sa utilizam si logica.
Nu stiu daca sfintii parinti au avut logica sau nu dar ma uit ce a ajuns biserica azi (in general).
sisu, cred ca tu te uiti la oamenii, care se duc la biserica si tragi concluzii si asupra Bisericii. Traim in vremuri de apostazie si poate vezi necredinta la tot pasul. Tocmai pentru necredinciosi a venit Iisus Hristos. Biserica in sine nu s-a schimbat; tot se mai oficiaza Sf. Liturghie; tot se mai tin cele 7 Sfinte Taine; capul Bisericii tot Hristos este. Deci Biserica nu a suferit modificari. Ce-i drept s-au mai rupt unii din trupul Bisericii si au format ei singuri lacasuri de cult. A crescut si necredinta si traim in vremuri de apostazie, dar necredinta e la oameni, nu este a Bisericii. Biserica ii pastoreste in continuare pe cei care cred si o va face pana la sfarsit.
Iata deci ca logica ti-a jucat o festa si ai facut o confuzie.
Nu stii daca Sfintii Parinti au avut logica? Pai citeste-i si afla si singur daca este ceva ilogic in ceea ce au scris prin Duhul Sfant. Poate ne dai si noua niste exemple, in cazul in care le gasesti.
Reply With Quote