View Single Post
Vechi 04.02.2008, 13:24:10
simona76 simona76 is offline
Member

Data înregistrării: 04.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alynnna
Ne-ai vorbit despre viata ta lumeasca, dar viata duhovniceasca ai Simona? Un duhovnic ai? Mergi la Sfanta Liturghie? Te spovedestei tu Simona? Te impartasesti cu Preacuratele Taine? Faci rugaciune? Faci milostenie? Astept sa ne scrii mai mult. Sa nu te sperii de mine te-am intrebat nu am judecat!:rolleyes:
M-am spovedit de Pasti, mi s-a citit de cateva ori de sanatate, ma rog.
Preotului de Bototeaza i-am cerut permisiunea sa pot citi Acatistul Maicii Domnului grabnic ajutatoar - timp de 40 de zile. Mi-a zis ca e un canon si ca pot sa il citesc.
Apoi cum am mai zis si mai jos le-am citit si pe cele ale Sf Nectarie Taumaturgul (40 zile)de 2 ori si pe ale Sf Nicolae (40 zile). Dau acatiste la biserici de 40 zile de zile ptr sanatate, iertare de pacate, pace sufleteasca. Dau pentru rude, prieteni, cunostinte acatiste de sanatate si de iertare de pacate.Ma rog in fiecare seara inainte de culcare.Am inteles ce vrei sa spui...vrei sa sti cum e viata mea spirituala.Nu am de ce sa ma supar! Orice intrebare, sfat, vorba sunt binevenita si va multumesc din nou, anticipat.
Nu prea am tinut post..ce e drept.Am avut o perioada cand nu am mancat deloc bine, am avut spasme musculare datorita unui soc si beam numai lichide manacare nu prea.In ultimul timp mananc mai bine si sincer profit de asta, mi-au lipsit majoritatea mancarurilor cativa ani buni.
Dar nu e o scuza.Voi incerca sa tin si post.
Reply With Quote