| 
				 Sfanta impartasanie ; intrebare 

am o intrebare  am observat tot mai des in ultima vreme ca  sunt oameni  ce postesc  doar  2 saptamani din postul mare  s-au  din oricare post  apoi merg si iau sfanta impartasanie  chiar daca in  timpul postului  au fumat,baut  si alte lucruri  necuviincioase au facut,   oare  nu ar trebui ca sfanta impartasanie  sa  o iei intr-u  curatie  atat sufleteasca  cat  si trupeasca ? mie duhovnicul mi-a explicat  ca  postul  e ca o scara  spre rai  si ca nu poti sari de la primele 2 trepte pana la ulimele  ci trebuie  sa le parcurgi pe toate  asa cum si postul trebuie parcurs in intregime   deci eu in cazul in care   nu postesc  nu primesc  sfanta impartasanie  si  chiar daca postesc  dar  am facut pacate  mai grele  aghizama mare  primesc  pe cand   in  vecinatate  aud  de la prieteni  ca  au postit  ba 2 sapatamani  ba   una la sfarsit si una  la inceput si tot  primesc   sfanta impartasanie..  deci astept si de la voi  o parere un punct de vedere...(   NU STIU DACA  AM  ASEZAT CUM TREBUIE INTREBAREA  E PRIMA DATA  CAND SCRIU   AICI  SCUZELE  MELE  )
		 |