View Single Post
Vechi 09.05.2015, 01:24:35
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Eu m-am convertit dupa ce am cunoscut personal un preot minunat si am aflat de existenta unor episcopi care au murit pentru credinta lor, mai precis pentru un singur aspect al ei: acela ca a te rupe de vicarul lui Cristos inseamna a te rupe de Cristos.
Care din cei 12 Apostoli este "vicarul" lui Hristos? Sau care din cei 72 de Apostoli?

De ce nu spune Hristos asta în mod explicit, mai ales când cei 12 apostoli se certau care să fie primul? De ce nu le spune Domnul: tu ești primul! ?

De ce permitem să fim înșelați de demoni? Din neiubire, din iubire egoistă...

Spun mai simplu: rugați-vă, citiți, iubiți sincer și curat, nevinovat ca un copil, pe toți oamenii, indiferent ce greșeli fac, nu iubiți greșelile, dar căutați să vedeți și să înțelegeți de ce au făcut acele greșeli, fără să îi judecați, ci din iubire faceți asta; și Dumnezeu vă va descoperi care este Adevărata Lui Credință și de ce, și cum să ajungeți la ea și unde este și cum să rămâneți în ea și cum aduceți și pe alții la ea. Acestea le veți lustruii, îngrijii, adâncii spre mântuirea voastră și poate și a celorlalți.

Altfel spus:

Oricum privim, nu există 5 adevăruri, ci un Adevăr, iar 4 sunt defapt minciuni și duc la iad, chiar dacă se autonumesc adevăr.

Nu există 5 biserici, ci o Biserică, restul 4 grupuri, sunt defapt minciuni și rătăcesc pe cei care le urmează, chiar și cu sinceritate, e aparentă, căutarea lor nu e sinceră, iubirea lor nu e curată, e egoistă...

Nu există 5 hristoși, ci un Hristos, restul sunt hristoși mincinoși și falși dumnezei, cum spune Biblia.

Și cine vrea cu adevărat, cere și primește de la Dumnezeu să vadă care și unde sunt acei hristoși mincinoși adică demoni și unde este Hristos.

Nu există Duhul Sfânt și harul Domnului la 5 culte creștine, fiindcă doar Unul este creștinismul, restul cultelor sunt minciuni, adică înșelări diavolești și nu primesc har și Duh Sfânt, chiar dacă ei cred asta...

Și primul eretic, Simon Magul, probabil, fără să scrie în Biblie, a mers acasă supărat, alungat de Apostoli, a ridicat mâinile la cer, s-a rugat și și-a imaginat că a primit har. Tot așa fac toți cei din afara Bisericii lui Hristos, a iubirilor egoiste, aducătoare de iad...

Oh... Of...

"Și fericit este acela care nu se va sminti întru Mine." - Matei 11, 6; Luca 7, 23.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 09.05.2015 at 01:42:49.
Reply With Quote