View Single Post
Vechi 03.05.2015, 12:57:05
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ionut, eu as compara profetia cu Apocalipsa. Nu mi se prea par in acelasi ton.
Si nici lumea nu da semne sa mearga spre cine stie ce lumina ci chiar dimpotriva.

Ca sunt unii umanitarieni optimisti foarte, partea a doua.
În Apocalipsă nu sînt prezentate toate evenimentele care se vor derula spre sfîrșit, plus că ce e redat acolo e foarte în ceață. Există și profețiile și interpretările Sfinților, rămîne de văzut cît de credibile sînt și cît de adevărate vor fi.

Scenariul ar fi cam așa: Antihristul va fi întronat avînd acordul lumii întregi, după ce va rezolva niște situații aparent fără soluție, pe plan mondial. Că va aduce o pace temporară după un război total, că va rezolva problema hranei mai ales pentru țările sărace - nu știu. Ce știu însă este că averea primilor cei mai bogați oameni din lume, dacă s-ar împărți la să zicem 5 miliarde de săraci, cred că am putea estima la minim 100.000$ pentru fiecare sărac. Numai familia Rockefeller cică ar avea sute de mii de miliarde de dolari avere estimată mai mult sau mai puțin ascunsă (aur, bani electronici, domenii, castele, companii șamd).

Eu pun în discuție posibilitatea ca acest pariu să poată fi pus în aplicare nu doar de către Bill, ci de toți marii bogătani care mînă de la mînă ar putea cu ușurință rezolva problema sărăciei dacă ar vrea, fără vreun efort. Ceva cum niciodată nu s-a mai făcut. Scopul ar fi de a păcăli tot mapamondul, de a-i face o cale ușoară unui anume ales către un loc undeva foarte sus, cum este prezis.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote