View Single Post
Vechi 02.05.2015, 23:41:46
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit Pariul lui Bill Gates

Mi-a atras atenția un titlu de ziar care m-a trimis la articolul din care citez:

”Here's our bet: The lives of people in poor countries will improve faster in the next 15 years than at any other time in history. We're putting our credibility, time and money behind this bet because we think there has never been a better time to accelerate progress and have a big impact around the world.”

Adică Bill pariază că în următorii 15 ani viețile oamenilor din țările sărace se vor îmbunătăți mai repede decît oricînd în trecut. Ceea ce m-a trimis cu gîndul la una din profețiile citite pe undeva, redată într-unul din saiturile găsite la nimereală:

[COLOR=#0000ff]”La inceput se va arata bland, plin de dragoste, linistit, evlavios, plin de pace, urator al nedreptatii, cu sila de daruri si potrivnic idolatriei. Va spune ca ii face placere sa mediteze asupra Sfintelor Scripturi, ca ii va cinsti pe preoti, va cinsti batranetea, ca nu va accepta desfraul, curvia, ca ii este sila de adulter si nu va da atentie acuzelor (impotriva altora), nu va accep*ta juramintele, va fi iubitor de straini, prietenul celor nevoiasi si milostiv. Va face indemnuri la dragoste si nu va avea in general bogatie.[/COLOR]

Toate aceste le va face ca un viclean si prefacut, voind sa-i insele pe toti pentru a-l face imparatul lor. [COLOR=#ff0000]Cand multimile oamenilor vor vedea atatea virtuti si lucrari uimitoare, vor fi toti de acord intr-un singur glas, sa-l declare imparat, spunandu-si intre ei:[/COLOR] „Mai este cineva in generatia noastra atat de bun si de drept?” El va fì pretuit in special de neamul evreilor, pentru ca se asteapta sa-l vada imparat. Vor veni asadar toti la el pentru a-i spune: Toti vom asculta de tine. Toti avem incredere in tine. Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul. Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine. Prin tine am acceptat de altfel sa luam niste hotarari drepte de nezdruncinat.”

Nu susțin că Bill e Antihristul. Doar că e interesant de urmărit aspectul în perioada următoare.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote