View Single Post
Vechi 29.04.2015, 09:23:01
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Pare neverosimil sa platesti credite pt cineva ani de zile fara sa se ajunga la niste masuri,la niste granite.
Inteleg ca sora dvs poate nu"este normala" dar platindu-i toate cheltuielile nici dvs. si tatal dvs. nu pareti chiar ok...asta bineinteles daca povestea este reala!

Noi ce sfaturi sa va dam? Daca dvs platiti de atatia ani cu liniste si bucurie,probabil ca o sa platiti si de acum in colo iar sora dvs o va duce asa cu baiatul acela,sau cu altul viitor;fara ca sa invete nimic.

Cereti parerea unui parinte cu experienta,eu una nu am experienta de viata legata de rude sau surori;eu una nu sunt de acord sa ajut cu banii mei oameni sanatosi,in putere care pot munci ,se pot intretine singuri.
Nu sunt proasta nimanui.

Daca tot sunteti asa generoasa la inima si larga la punga,de ce nu faceti donatii unor oameni care chiar au nevoie de ajutor? Copii in familii sarace care au nevoie de tratamente scumpe,sau altii care au nevoie de carti,haine si mancare ?
Trimiteti niste ajutoare oamenilor din Nepal care nu mai au adaposturi...sau asociatiilor pro-life care au nevoie de fonduri pt a sprijini mame singure,care au hotarat sa nu avorteze...
Cautati sa faceti ceva mult mai interesant cu banii dvs decat sa-i dati pe niste credite false.

Iarasi,zic,daca este adevarata toata harababura asta,ca nu-i prea verosimil...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote