View Single Post
Vechi 28.04.2015, 23:22:19
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=Igor_Paslusnik;589547]Gabriela,

Asemănător cu ce a spus "oaie_cugetătoare", spun și eu:
Citat:
1. Tu și tatăl tău, găsiți un duhovnic bun, de care să ascultați, și la care să vă spovediți minim odată la 2 luni.
Perioada minima este de 40 de zile,nu 60.
Citat:
2. Amândoi, țineți post miercurea și vinerea, și în acele zile, citiți un acatist, oricare și Paraclisul Maicii Domnului.
.......
aici depinde de canonul dat de duhovnic.

Citat:
9. Ea a făcut ce-a făcut din lipsa mamei, care a afectat-o din nevoia de a se afirma, din nevoia de a fi fericită, de a avea sprijin altul decât cel obișnuit. Din nevoia de a se simți mai utilă decât până în acel moment, de-a fi de folos și desigur, de-a avea o familie a ei, chiar dacă nu știe prea bine ce înseamnă asta, și că asta înseamnă doi uniți în cuget și-n simțiri. Sprijiniți-o în aceste idei ce le-am expus mai sus și le-am exprimat, da-ți-i libertate, dar arătați-i că vă pasă de ea.
Deja n-ai de unde stii.Poate fi foarte bine din cauza pacatelor tatalui ei.Pacate de moarte/strigatoare la cer "uitate".
Pacatele parintilor strica copiii, etc, etc.

Ai uitat o chestie: dupa ce duhovnicul da canon, orice altceva in afara cananonului ar trebui stopat.Se va face canonul de pocainta exact cum l-a dat duhovnicul.Nici mai mult si nici mai putin.Ascultarea (de
duhovnic in acest caz) este cea mai importanta.Nu faci ascultare de duhovnic nu ti se iarta pacatele.

Last edited by oaie_cugetatoare; 28.04.2015 at 23:28:08.
Reply With Quote