Mihnea Dragomir, va multumesc frumos pentru rabdarea cu care mi-ati citit randurile si pentru mesajul punctual pe care mi l-ati scris.
Stim ca am gresit cand i-am platit creditele, dar cand tata a vrut sa aiba o discutie cu ea, sora mea l-a amenintat cu 'si ce vrei sa fac, sa ma spanzur?' Tatal meu, ca orice tata care isi iubeste copilul a fost pur si simplu 'terminat' de fraza aceasta si nu a mai fost in stare sa ii zica nimic. Avem si noi speranta ca se va intoarce candva ca si fiul risipitor, si o sa o primim, si o sa fim bucurosi ca se intoarce - numai sa nu fie un cerc vicios si sa se intoarca o vreme dupa care iarasi sa revina la acele apucaturi.
Cat despre traitul in pacat cu un barbat, sora mea a fost la un preot si cand acesta i-a spus ca ar fi bine sa se lepede de pacatul curviei macar o perioada cat sa se poata impartasii si sa nu isi respinga familia pentru acel barbat, ea l-a luat in deradere. A venit si a povestit cum preotul acela traieste in alte timpuri, ca acum toata lumea are relatii intime fara sa fie casatoriti, si ca prietenul ei e totul pentru ea si nu o sa renunte la el pentru nimic in lume.
Eu am luat decizia sa nu ii mai ofer suport financiar (acum locuim inca impreuna, si eu platesc toate cheltuielile, insa dupa ce o sa ma casatoresc o sa ma mut la casa mea cu viitorul meu sot si nu o sa ii mai platesc ei nimic). Si poate atunci, va fi momentul despre care aminteati: cand va manca roscove si va pazii porcii acelui barbat, si se va trezi la realitate.
Va multumesc incaodata pentru mesaj. Doamne ajuta!
|