Citat:
În prealabil postat de slade123
Eu am gasit urmatoarele versete in Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel, capitolul 11 versetele 4,7,13,14,15 care imi confirma faptul ca barbatii trebuie sa aiba parul scurt insa nu ras in cap,ceea ce ma face sa ma intreb de ce in toate icoanele Iisus este prezentat cu parul lung,de ce parintele Arsenie Boca avea parul lung cand Biblia interzice asta...?!
|
Păi ți-am răspuns, slade123, atunci când un om vrea să urmeze desăvârșit lui Hristos, nu se mai îngrijește de aspectul exterior.
Uite, e un verset:
"Ei, de care lumea nu era vrednică, au rătăcit în pustii, și în munți, și în peșteri, și în crăpăturile pământului." - Evrei 11, 38
Deci, cum crezi că aceia de prin pustiuri, munți, peșteri și crăpăturile pământului, se putea aranja? Nu se aranjau, aveau părul lung, haine zdrențuite, biruiau leii, adică diavolii, exact ca în poza de mai sus, care
BARSAUMAS nu a înțeleso, fiindcă nu iubește îndeajuns. Îi arată Dumnezeu, că bolilele provenite de la sufletul lui, sunt la cap, la scalp, și când va avea duhovnic, când va spune toate păcatele vieții lui, toate de care își aduce aminte, oricât de grele ar fi, când își face canonul primit de un duhovnic îmbunătățit, și se Împărtășește cu Creatorul Universului și merge la Sfânta Liturghie măcar în fiecare duminică, atunci se va vindeca.
Deci, slade123, dacă cauți pe Hristos sumar, relativ, și iei din Biblie, numai ce îți place, ajungi eretic, ajungi penticostal, sau baptist, adventist, sau în alte nebunii de la satana.
Să ai grijă, frățior iubit. Să citești și din Sfânții Părinți, căci cuvintele lor sunt echivalente cu ale Bibliei, prin ei, a vorbit Duhul Sfânt. Și te vor ajuta în înțelegerea Bibliei.
Hristos în mijlocul nostru.