View Single Post
Vechi 23.04.2015, 09:55:39
abaaaabbbb63
Guest

Red face

Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pai vb aia,restaurantele sunt indreptatite sa ceara milioane bune pt o nunta,magazinele de profil asemenea(rochie,costum,pantofi,accesorii) dar preotul care"ne indeamna sa nu adunam bogatii"sa ne ceara taxa pt nunta?
Nu putem tolera asta! Preotul trebuie sa fie la cheremul nostru ca pt aia e preot si asa nu m-am casatorit pt mine(ca puteam si fara nunta),m-am casatorit ca asa vor rudele si asa este traditia.
Datoria preotului este sa munceasca pe gratis,sa traiasca cum o stii cu familia lui(cine il pune sa faca atatia copii?)si sa ma boteze,cunune,ingroape pe mine pe gratis. Doamne fereste sa aiba o casa mai acatari ,o masina straina second hand si un calculator in casa- ca este un hot si un pungas care ia banii oamenilor-asta in timp ce eu,ma lafai in vila mea cumparata din economia subterana,care ma dau jos din ultimul Jeep Cherokee Altitude 2015 4X4 cumparat din diferentele de salarii cu care imi tin angajatii,dandu-le 7 mil./luna (si asa sunt domn,ca le dau minimum nu mai jos de minimum...)....
.................................................. .................................................. .........
Genul de idei pe care le intalnesc adesea la mai toti materialistii si meschinii.
Era acum cateva saptamani la stiri un preot care nu inmormanta pe cineva pentru ca rudele lui nu facusera rost de avansul de 500 de lei (cred) pentru inmormantare, iar asta nu se petrecea pe Dorobanti, ci intr-un sat din provincie. A acceptat sa inmormanteze cu mai putin de 500 de lei avans abia dupa ce au dat buzna reporterii in sat.
Reply With Quote