Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Ai si tu dreptate yasmina, ca mai mult se lamenteaza cei de care zici si tu.
Dar e drept si ca in unele locuri, si taxele pt nunta, botez si inmormantare sunt chiar piperate; si mi-ar fi cumva sa zic ca de-aia ca alea-s bisericile pt cei bogati, cand orice om ortodox poate merge la orice biserica ortodoxa...
De asemenea e adevarat si ca nu-s toti la fel; padure fara uscaturi, pe undeva exista?!
Eu m-am plans, pentru ca la mine la nunta am incercat sa ma incadrez intr-un buget destul de foarte mic (economiile noastre intr-un an in conditiile in care u casigam 600 lei si el intretinea o familie de 7 oamni din salarul lui de 14 milioane); rochia a fost 500 lei, pantofii, 30 lei, verghetele le-am luat din amanet, la un pret super mic, cam cat rochia, etc, iar la prima biserica la care am mers sa intrebam se taxe (am zis sa mrgem acolo, aci teoretic, e acea biserica apartin) si mi-a iesit taxa de 2 ori cat rochia, am multumit frumos, a facut stanga-mprejur si am cautat alta biserica. Foarte interesant e ca ne-am cununat la bisericuta de lemn de langa spital, cea care mi-e foarte draga mie, desi merg foarte rar acolo, eu locuind in capatul opus al orasului.
Si se gasesc si restaurante cu preturi mai mult decat decente si cu o mancare suuuper buna. Am avut mancare super bine gatita, gustoasa, portii foarte generoase si un pret mult sub pretul minim al nui meniu de nunta. Atat tot, ca restaurantul nu fost unul de lux cu ce stiu eu e brizbrizuri si faima.
|
Lasa,asa cum a fost multumeste Domnului ca ai gasit un om cu frica de Dumnezeu care a vrut sa fiti in randul lumii, nu sa stati necasatoriti ani de zile.
Stiu bine pe unii care au facut cu fite si lux,rochia de 5.000euro dar inelul...diamant evaluat la 20.000 euro...
La nici 2 luni de la nunta a batut-o pt prima oara,apoi la alte cateva luni i-a zis clar sa nu-l mai descoasa pe unde mai intarzie caci lui in mod sigur ii mai trebuiesc si alte femei!
La un an si 2 luni erau deja in divort! Femeia din aceasta istorie,oricum a fost un mare caracter caci nu s-a calcat in picioare pt banii meschinului asta care ii cumpara lucruri absurd de scumpe tocmai pt orgoliul sau.Trophy wife-o proasta care sa arate bine la bratul lui dar fara personalitate si coloana vertebrala.