View Single Post
Vechi 23.04.2015, 07:29:02
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de slade123 Vezi mesajul
Celelalte virtuti sunt in curs de expansiune inca,chiestia asta e o problema de moment.De ce? ei bine de aproape 1 an am hotarat sa imi las parul lung deoarece m-am gandit ca asa e bine fiindca din ce stiu eu si Iisus il avea lung,insa in aproape 1 an de abea o crescut...nu mai am rabdare sa astept inca 1 an pentru a il putea prinde in coada ca sa imi stea si mie bine sa nu il mai bata vantul etc. Recent am vazut la un tip pe net o frizura super care necesita si vopsire si par scurt si deaia acum sunt pe ganduri.Daca biblia interzice paru scurt si vopseaua nu o sa adopt frizura ce am vazuto si o sa am rabdare cu parul lung fiindca nu am ce face.Ai priceput acum domnule :D ?
Sunt foarte multe versete care vorbesc de par; ai aici cateva:
http://www.bibliaortodoxa.ro/cautare...83rul&carte=-3

Insa eu iti subliniez ca grija de trup(par) sa nu o faci spre stimularea poftelor, adica spre atractia trupesca; de aceea calugarii isi lasa barba si par lung fiindca ei le accepta asa cum le-a dat Dumnezeu, nu se... "cosmetizeaza".

In mesajul tau am subliniat cateva cuvinte care mie-mi sugereaza ca tu vrei sa arati atragator...
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote