View Single Post
Vechi 03.10.2006, 12:36:20
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

In tara noastra,alcoolismul si-a facut tot mai mult loc in randul oamenilor,si a generat dezastre;divorturi,somaj,violenta,analfabetism(cop ii cu fam.dezorganizate),si poate cea mai mare rata a mortalitatii,in special la barbatii cu varste in jur de 50 de ani,se datoreaza alcoolismului.Dureros este faptul ca tot mai multi tineri au inceput sa umple barurile,periclitandu-si astfel calea pentru un viitor demn constructiv.Societatea trateaza cu indiferenta acest fenomen,care tinde sa naruiasca tot mai mult principiile de baza a unei dezvoltari sanatoase.Mai rau este ca si religia noastra ortodoxa nu se impune in acest sens,sunt foarte multi crestini,dar si clerici care fac loc alcoolului in viata lor.Nu prea am auzit in randul lor,ca alcoolul ar fi un pacat,si nici de canon pentru aceasta,sau de vre-un plan de combaterea alcoolului in randul mirenilor sau a monahilor,si,din ce am vazut eu,exista multe neputinte acoperite cu aceasta licoare.Educatia ar fi o solutie,dar ea este un factor ignorat. P.S. COPILUL MEU NU ARE BUNICI PENTRU CA ACESTIA S-AU PRAPADIT(Dumnezeu sa-i ierte!)AMANDOI IN ACELASI AN(2002),DIN ACELASI MOTIV;ALCOHOLUL.

Reply With Quote