Citat:
În prealabil postat de Barsaumas
Nu, nu ii dau dreptate neozelotistului simpatic si narcisist din Brasov, no way.
|
Eu glumeam, am vazut ca nu mai spui acelasi lucru. Din cate te stiu eu, trecuse mai mult de o luna, deci e aproape imposibil sa ai aceleasi conceptii ca acum doua luni. Ti-as fi scris doar o mica ironie, dar ai mai scris un mesaj in care in care iti cam bateai joc de mine la o mica barfa. Ti-am raspuns aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...6&postcount=22
Citat:
În prealabil postat de Barsaumas
Catalin2 nu intelege ca atat de multe sunt variabilele care ne misca cand spre Creator, cand spre Distrugator, ca nu stii ce vei gandi si ce vei simti peste o o ora si de ce, incat ideea de a judeca mantuirea celui de langa tine, e pur si simplu nu doar prosteasca, ci si vadit blasfemic-sfidatoare. Dincolo de ce orice am putea eu, Mihai sau Alin sau Dalian zice, ramane ce a zis Cristos: "Nu judecati!". A zis-o clar, totusi unii din noi, horribile dictu, I se substituie.
|
Exact asta faci tu (si ceilalti), spui cine se mantuieste si cine nu dupa gandirea ta. Obsesia ecumenista, sa-i bage pe toti in Rai si sa-i scoata pe toti din Iad. Pentru ca tu ai o credinta personala, noi ne bazam pe ceea ce ne-a revelat insusi Dumnezeu si pe ceea ce invata Biserica. Pentru ca logica omului nu e intotdeauna cea corecta, depinde de fiecare om.