Pana la urma am tras concluzia ca bunicile noastre si ale voastre au fost femei mult mai puternice decat femeile pretentioase de acum. Si eu sunt de acord ca nu poti trai cu un betiv in casa, dar mie imi pare tare ciudat cum de majoritatea femeilor sunt asuprite chiar atat de rau fara nici un motiv! Oare voi nu aveti nici o vina? Oare cata credinta aveti, de Dumnezeu nu va aude rugaciunile? Nu se poate ca sa te rogi lui Dumnezeu sa iti aduca linistea in casa si El sa nu iti asculte rugaciunea! Dar normal ca Dumnezeu nu asculta rugaciunile unei femei, ea dand vina numai pe sotul ei! Rugaciunea poate face minuni, dar minunea nu poate avea loc din cauza pacatelor facute inainte si dupa casatorie nemarturisite, atat din partea sotiei cat si a sotului. Ganditi-va foarte bine, ca de plans ne place la toti sa ne plangem. Oare nu a spus Dumnezeu in pildele din Biblie ca fericita este familia care pastreaza patul curat inainte de casatorie? Avand in vedere aceasta, de ce ne mai miram ca apar mereu probleme atat de grave de se ajunge la violenta? Cum oare de exista familii in care nu are loc nici macar violenta verbala? Da, stiu ca nu crede-ti ca exista asa ceva, dar totusi exista, pentru ca putine cupluri reusesc cu adevarat sa traiasca in credinta, si sa isi duca viata normal, chiar daca mai apar certuri, dar macar nu se ajunge la violenta si scandaluri din cauza bauturii!
|