View Single Post
Vechi 04.04.2015, 16:43:36
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Si a propos, iluminatu', canoanele acelea izolationist-mizantropice, usor sociopate ca formulare, au cazut demult in desuetudine. Intreaba-ti episcopul. Doar fanaticii ortodoxiei de blog si niscaiva cataoni stilisti se mai tin de acele bariere ruginite.
Pot fi invinuiti, oare, profesorii de la seminar sau institut ca arunca nestematele credintei porcilor sau cainilor?
Nu cred, pentru ca cei prezenti la cursurile lor se considera oameni intregi la cap si inima.

Dar cum te vom numi pe tine, cel care dupa ce ai primit Invatatura ca pe un giuvaier nepretuit, o denigrezi si o arunci in noroi? Porc sau caine? Alege tu! Sunt, oare, profesorii de vina? Eu unul nu cred! Tu ce crezi?

Canoanele acelea au fost enuntate de OAMENI ADEVARATI, nu de niste ciurli-burli ca tine! Au marturisit cu sange pentru acele canoane, ca tu astazi sa le numesti "sociopate"? Oricum parerea unor oameni asa mici ca tine, pur si simplu NU CONTEAZA!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"

Last edited by Illuminatu; 04.04.2015 at 16:49:39.
Reply With Quote