Citat:
În prealabil postat de Alexandra1andreea
Buna,
De cand m-am apropiat mai mult de credinta mi se intampla numai lucruri rele, de exemplu m-am lovit cu nasul de ceva si e umflat si ma doare capul, m-am fript, sau ba ma doare una ba ma doare alta. De ce?
|
Intr-o manastire din Sf.Munte Athos era odata un calugar care ajunsese sa se framante ca de mult timp nu l-a mai atins nicio boala. A ajuns chiar sa se nelinisteasca si se plangea celorlalti calugari ca Dumnezeu ... l-a uitat si nu-l mai ajuta sa se mantuiasca!
Si Sf.Paisie Aghioritul a spus ca nu a avut vreodata un folos mai mare in apropierea sa de Dumnezeu decat clipele in care a fost grav bolnav. Aceste momente i-au ajutat mai mult decat toate posturile, privegherile si rugaciunile din vremea cand era sanatos.
Bucura-te, ca Dumnezeu ti-a ascultat rugaciunea!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|