Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Il judecati pe Theo poate prea aspru,a fost sincer.O mare parte a crestinilor declarati gandesc exact la fel si se comporta in consecinta.Doar ca sunt suficient de ipocriti ca sa ofere o poleiala falsa pt a nu-si strica imaginea, si cand ii intrebi nu spun adevarul.Daca am sti fiecare ce este cu adevarat in spatele aparentelor atunci probabil am avea parte de multe surprize,unele deloc placute.Dar stie Dumnezeu si intr-o zi va trage linie si nimic nu va mai putea fi ascuns.
|
Eu zic ca este totusi o distanta apreciabila intre a te comporta, mai putin constient, ca atare si sa o spui cu voce tare.
Practic, in ultimul caz este lepadare pe fatza, etapa finala si imediat premergatoare in a incepe sa ridici cuvantul impotriva lui Dumnezeu.
Nu stiu cum de nu poti vedea si nu te ingrijoreaza asta..
Mie imi este simpatic si de asta i-o si spun, si i-am spus-o de mai multe ori si de mai multa vreme, sa ia aminte ca poate inca nu-si da seama ce spune/face.
S-a definit deja ca si caldicel, ei bine, caldiceii nu doar ca aluneca spre rece dar ajung, dupa cum stim, sa fie chiar si respinsi de Dumnezeu.