Si nu imi este rusine sa va spun asta, cu toate ca sunt mai tanar ca voi, dar pentru orice alegere in viata, trebuie sa iti si asumi responsabilitatea pentru alegerea facute, ori cei care divorteaza sun lasi, nu vor sa isi duca crucea pe care le-a dat-o Dumnezeu!
Stau si ma gandesc ce se alegea de mine daca parintii mei divortau...cred ca acum eram pe undeva la tara, fara nici o scoala si fara nici un viitor. Crede-ti ca mama mea nu a vrut sa divorteze de tatal meu? Ba daaaaaa, dar stiti de ce nu a facut-o? Chiar ea mi-a spus: "Pentru voi copii nu m-am despartit, ca sa aveti voi un viitor si sa cresteti intr-o familie normala si unita, chiar daca taica-tu nu a facut mare lucru pentru mine ca sotie". Si nu spun asta ca sa o laud, spun asta ca sa vedeti cat m-a iubit mama pe mine si pe fratele meu, adica tine atat de mult la noi incat nu a vrut sa crestem niste copii frustrati si razvratiti.
Si asa se intimpla de fiecare data, cand doi soti divorteaza, cel mai mult de suferit vor avea copiii! Trist...
|