View Single Post
Vechi 24.03.2015, 15:57:30
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Amuzant ca amuzant, dar realizezi totusi ce ti s-a spus deja apropo de testele astea?

Adica din moment ce consimti sa le faci este clar ca te impaci si cu ceea ce decurge dintr-un eventual rezultat problematic.
Adica avort.

Practic, intra la capitolul "pacate cu gandul" iar faptul ca sunt doar cu gandul nu sunt mai putin problematice spiritual.
La primuk test intr-adevar mi-a fost frica ca ar putea sa mi se sugereze sa faca avort, si nici n-am vrut sa il fac, dar acum in trimestrul doi la 23 de saptamani cand se face morfologia cum doamne iarta-ma sa mai faci avort ??? Si apoi nu pot sa stau asa fara sa vad ce face copilul, daca e viu si nevatamat si se dezvolta corespunzator, mai ales ca auzisem in prima parte de sarcini oprite in evolutie si retinute chiar si pentru cateva saptamani...asa ca cel putin pana incepe sa miste mai consistent nu am nici un semn de la el ca e totul in regula, si nici atunci nu cred ca imi va comunica ceva precis. Uneori se misca mai mult, alteori mai putin, ambele situatii putand sa te ingrijoreze daca nu ai mai avut copii si nu stii ... si apoi daca doctorul care te urmareste iti zice vorbim dupa ce faci ecografia sau testul urmator, nu stiu cum poti sa-i zici ca nu vrei sa il faci sau de ce tre' sa-l faci ( asa a intrebat si al meu de ce tre' s-o mai fac si pe asta, ca nu prea mai avem bani, dar ma tem ca si altii mai amarati ca noi au dat 300 de lei cand a fost pt copil, si nu pregeta sa dea nici dupa nastere, cand e nevoie...deh, poate asa sunt medicii din ziua de azi mai prosti decat erau pe vremuri, de nu se descurca fara analize si ecografii, asa ni se spunea si noua, asa mai imi zice si acuma cate una daca vine sa-i dau tratament de la tejghea, ori poate sintem doar nenorociti si vrem sa dam prognostice fatale, inainte nu stiam si mergeam doar pe mana lui Dumnezeu...)...dar acum nare rost sa zic ca duhovnicul a zis sa ma duc sa le fac fara frica fiindca n-o sa va feriti probabil sa ziceti ca ar putea fi si acela vreun incompetent...
Reply With Quote