FELICITĂRI, Antoniap.
Felicitări pentru topic, pentru bunul simț, pentru chemarea la mărturisirea Adevărului, pentru chemarea, susținerea și lepădarea cardurilor de sănătate cu cip, și pentru tot lucrul bun, făcut pe internet.
Tehnologia digitală, este slujitoarea fidelă și înaintemergătoarea antihristului.
Ea este curva, cu care vor desfrâna toți regii pământului, desfrânata cea mare, din Apocalipsă, care va fi sfâșiată de balaur, anume puterile răului, sfârșesc prin a se devora între ele, cum spune nota de subsol de la Apocalipsa 16, 17, ale Î.P.S. Bartolomeu Anania.
Și eu sunt unul din cei peste 10.000 de români, care au înapoiat cardurile de sănătate cu cip, înapoi la C.N.A.S.
La fel am făcut cu Pașaportul, care cel cu cip e valabil 5 ani, cel fără cip, valabil 1 an, mi-am luat când am avut nevoie cel pe 1 an, ca să nu iau pe cel cu cip.
La fel voi face și cu buletinul, care va fi obligatoriu din anul 2018, să fie cu CIP.
Și la fel voi face, cu CIP-ul însuși, care după al 3-lea război mondial, și instaurarea guvernului mondial, al celor 7 regi ai pământului, va fi obligat să-l poarte fiecare om de pe planetă, cu orice risc. De cei ce caută să-mi ucidă trupul nu mi-e frică, conform Bibliei.
Felicitări tuturor, celor ce își trezesc conștiința și vor să se mântuiască, REFUZÂND ORICE DOCUMENT CU CIP.
"Mâtuiește Doamne poporul tău, și binecuvintează moștenirea Ta, biruință binecredincioșilor creștini, asupra celui potrivnic dăruiește, și cu Crucea Ta, păzește pe poporul Tău."
VĂ INVIT PE MAI DEPARTE, PÂNĂ LA MOARTE, SĂ REFUZAȚI ORICE DOCUMENT CU CIP ELECTRONIC.
Așa să ne-ajute Dumnezeu.
Iertați și pomeniți.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 22.03.2015 at 19:45:29.
|