Subiect: despre pacat
View Single Post
Vechi 30.01.2008, 14:55:57
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Si nu inteleg pana la urma ce incercati voi sa faceti aici! Pe cine incercati voi sa convingeti? Oare de ce va agatati ca scaietii de lana oii inutil si pentru ce faceti asta? Ca sa aratati ca voi nu sunteti ca ea?
Si tu vsovi degeaba spui ca esti pacatos mereu mereu mereu, ca deja parca a devenit un slogan pentru tine: "A, pacatuiesc mai grav decat pacatosii si fac 5 pacate de moarte in 5 minute! Sunt cuprins de mandrie oarba si imi hranesc viermele desfranarii numai cu o singura privire la formele unei femei! Si luati aminte ca iarasi sunt mai pacatos ca voi ca beau cafea, iar fumatorii sunt mai putin pacatosi decat beutori de cafea!"
Hai sa fim seriosi frate vsovi, cand o sa incetezi sa iti mai faci atata publicitate din a face niste pacate pe care si asa toti le facem, poate atunci o sa poti sa nu mai pacatuiesti, pentru ca o patima este chiar si ce faci tu, adica sa te complaci mereu sa faci afimratii pe un forum ca esti mai cu mot decat toti in mod negativ, stai calm ca sunt oameni si mai pacatosi ca noi, dar si noi la randul nostru suntem mai pacatosi ca altii, asa ca nu ajungi nicaieri daca te autocompatimesti mereu, ci sa te bucuri daca reusesti sa te lepezi de vicii.
Si eu mai deznadajduiesc, dar ca sa dezvolti si sa sustii ca esti mai pacatos decat toti si toate injosirile pe care ti le atribui in mod constant, este o metoda falsa. Incearca sa faci ceva, nu sa stai mereu pe un forum si sa te autocomplaci in autoinvinovatire progresiva. Asta as putea sa fac si eu, si fara sa vrei ajungi sa faci chiar ce sustii. Ori tu nu faci nimic din ceea ce sustii, dar iti place sa te faci vinovat de niste pacate doar asa ca sa ne arati noua ca tu esti pacatos, ca nu iti hranesti sufletul cu mandria aceea subtila si fina pe care nu o observa nimeni. Hmmm, pana la urma de ce procedezi asa? Ne lamuresti si pe noi?
Reply With Quote