Nu m-a smintit nimeni, atata doar ca din pacate nu am posibilitatea sa gatesc " sanatos"( desi noile tendinte arata ca stilul nostru traditional de a gati nu e chiar 100% sanatos...), decat la sfarsit de saptamana, sambata si duminica, si imi ajunge maxim pana pe mercuri-joi. Mai mult nici nu mi se pare sanatos...chiar daca unele chestii mai tin pana la o saptamana. Seara cel mult pot face chestii foarte usoare, daca e cazul. Tot asa, mai mult sau mai putin sanatoase. Depinde de cerere si oferta.... nu am ceface, ajung foarte tarziu, de la o vreme las treburile mai anevoioase ( spalatul cratitelor, tigailor) pt dimineata...nu ca m-ar omori cheful la prima ora de asa ceva,'dar macar sunt mai odihnita si vad mai bine :). Din pacate nu ne putem permite cel putin deocamdata sa mai angajam pe cineva ( la serviciu)...( chiar mi s-a plans sefa ca daca intru in medical, sau in prenatal, cand o fii, trebuie sa ma plateasca si pe mine , chiar daca e vb numai de 600 lei, si pe cine-o sa-mi tina locul...si acum problema e daca respectivul/respectiva va reusi sa faca atatia bani, sa fie atat de " productiv" incat sa ne ajunga la amandoi... cred ca nimni nu segandeste la aspectle astea cand isi deschide o afacere asa mica...chiar daca teoretic plateste casa de asigurari medicalele, initial le plateste firma si apoi face cerere sa recupereze banii si dureaza pana la cativa ani....)
Last edited by fallen; 18.03.2015 at 18:23:12.
|