View Single Post
Vechi 18.03.2015, 16:12:04
centesimusvicesimusoctavus's Avatar
centesimusvicesimusoctavus centesimusvicesimusoctavus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2014
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Stii care e diferenta?
Eu recunosc, si pot spune ca crestinii sunt capabili de tampenii la fel de mari, si lucrul asta a fost recunoscut din Antichitate(vezi pacatul abominabil al unor credinciosi din Corint).
Eu nu ma prefac ca sunt mantuit si ca nu mai pacatuiesc ca am fost innoit brusc si total (sau daca o fac, nu se pune), si marturisesc un joc schizofrenic in ca aia care le fac sau nu conteaza, sau nu au fost mantuiti "pe bune", deci toata experienta lor a fost o gluma sadica a Divinitatii.
Eu cunosc calea teozei, a unei lupte continue sub salajul harului divin, in care "razele soarelui alunga noaptea incet" cum i s-a spus Sf. Moise Etiopianul.
Dar cine zice că nu are păcat și că e sfânt? Vezi, acesta e alt clișeu al propagandei ortodoxe. Ușor mai înghițiți toate...
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor.
Reply With Quote