View Single Post
Vechi 17.03.2015, 14:51:12
Korina Korina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.02.2010
Implicit Felicitari pentru bebelus!

Draga fallen,

in primul rand felicitari pentru bebelus! Iti doresc o sarcina usoara si senina!
Eu la a doua sarcina am refuzat triplul test si toate celelalte teste de depistare a anomaliilor genetice. De fapt dupa ce am discutat cu sotul si mi-a confirmat ca o sa pastram bebelusii indiferent cum ar fi, am comunicat acest lucru si doctorei ginecolog si ea ne-a acceptat punctul de vedere. Aici costurile acestor teste sunt preluate oricum de casa de asigurari, dar din fericire nu sunt obligatorii.
Doctora mi-a recomandat sa nu consum sandwich-uri cu salate din comert sau pur si simplu salate din comert, ci numai fructe si legume pe care le-am spalat eu, ca sa evit o posibila contaminare cu listerii. La fel adio oua moi la mic dejun, lactate nepasteurizate, salamuri uscate si inghetata de la gelaterie. Am fost destul de chinuita din cauza asta pe toata perioada sarcinii pentru ca la orice aliment ma intrebam daca o fi sigur sau nu.
Celule stem nu am conservat; am inteles ca exista sanse destul de mici sa foloseasca la ceva si tot procesul era prea scump ca sa ne permitem.
Daca as putea sa dau totusi timpul inapoi la inceputul sarcinii, as avea grija sa fiu mai relaxata si senina, pentru ca m-am convins pe propria piele ca emotiile mele se transmit bebelusului si as avea grija sa mananc mai bine (de frica listeriilor m-am cam infometat cand nu aveam ocazia sa-mi gatesc ceva singura si bebelusii s-au nascut subponderali).
Reply With Quote