Subiect: despre pacat
View Single Post
Vechi 30.01.2008, 12:12:19
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Karmen
Vsovi, ai cea mai mare dreptate. Nici macar nu trebuia sa scriu pe acest forum. De ce am facut-o? Am sa va spun la toti: sa nu va mai plangeti de pacate le voastre, ca sunt mult prea mici fata de ale mele, iar eu sunt cea mai nerusinata femeie de pe lumea asta caci nici nu pot sa renunt la ceea ce fac si mai cred ca e si bine. ganditi-va ca orice faceti, tot e mai bun decat ceea ce fac eu si ca exista oameni mult mai pacatosi decat voi. Va multumesc tuturor, m-am convins ce fel de femeie sunt.
Karmen draga, nu te osandi pe tine prea mult, fiindca se observa in tine invatzatura lumesca pe care o avem in noi shi cu care trebuie sa luptam, tu nu eshti asha pacatoasa incat sa deznadajduiesti sau sa te osandeshti fara roade bune, ci nu avem cum sa ne dam seama ca facem pacate, ca greshim tocmai ca invatzaturile lumeshti ne invatza pe dos, asha cum tzi-am aratat.... dar de pacatuit pacatuim in fiecare clipa in multi straturile sufletului shi ale trupului, dar chemarea este in a ne lua crucea shi nu dintr-o data ca printr-o minune sa avem impresia ca de azi nu vom mai pacatui chiar nimic, ca shi daca vrem shi daca nu vrem, patimile inca mai pacatuiesc in noi pana nu reushim sa ne purtam golgota noastra data de Dumnezeu pana la sfarshit, pana la judecata daca ne e dat sa ajungem shi la judecata.... fiecare cu crucea lui, cand mai mica cand mai grea....... deci te rog nu lasa sa ramai intristata de neputintza de a ieshi din starea de patima, ca doar te ajuta Hristos doar sa reushesti sa nu te lashi doborata de invinovatzire ca fara dreapta shi tacuta socotintza cu ajutor de sus shi de la duhovnic nu potzi singura sa ieshi, shi nu te blama pentru asta, ca e normal sa cerem ajutor shi nu e normal sa facem pe onor-mandrii vrednicii care n-au nevoie de nimeni ca se descurca ei.... greshim, dar ne straduim sa ne ridicam, shi strigam dupa Hristos sa ne intinda o mana, sau sa ne spuna o vorba care sa ne intareasca daca suntem prea deznadajduitzi, shi sa ne arate un pic de adevar daca am ajuns prea trufashi.... doar ca nu putem rabda adevarul sau ocara shi de aceea ne e mai ushor sa facem un pic de post, miercuri shi vineri.... ca asha cumva ne indruma parintzii cei Mari ai zilei de Azi...
Reply With Quote